dijous, 28 de gener del 2016

Preparant el dia B: Agenda sí? Agenda no?

Jo no sóc de portar agenda. A la feina tinc un aplicatiu amb agenda que és l'hòstia i és l'únic que faig servir quan he d'atendre a persones i llestos.
Ara bé, veia a blogs i a pinterest una meravella d'agendes i planners decorats que em va picar el cuquet. Em vaig baixar diferents estructures i moltes d'elles dedicàven temps i pàgines als proveïdors. Jo els tenia tots decidits, no havia de fer cap estudi de mercat, sabia des de fa 20 anys qui volia que em fes el vestit, on casar-me, qui em faria les fotos...
Vaig investigar i al final vaig comprar una Collins blava model Paris mida A5.
La idea era fer-la agenda i també llibreta d'inspiració. Vaig desmuntar-la, em vaig fer fulls ratllats, quadriculats i blancs i uns separadors per diferents temes: agenda pròpiament dita, projectes DIY, inspiració, cerimònia, proveïdors i notes.
Resultat? Per a mi l'agenda m'ha resultat una llibreta d'inspiració i prou. Si no fes un casament DIY crec que no n'hauria necessitat cap.
Conclusió addicional: compreu-vos la Filofax, la Collins és una mala còpia tot i no ser barata, els últims fulls sempre s'arruguen i si hi poses un boli o llapis allà on es pot se t'arruguen totes les pàgines.
Continuarà...
Vosaltres sou d'agenda?

1 comentari:

  1. Sí!!! jo sóc d'agenda total!! de fet en tinc 3!! una d'elles la filofax, encara que per a la boda em vaig fer una altra més gran per a ficar també inspiració. La teua és molt xula! el color m'encanta!
    Besets!

    ResponElimina