dimarts, 21 de novembre del 2017

Calendario de Adviento 2017

Este año es el tercero que preparo un calendario de adviento para mi hija.
Un día de éstos acabaré el de punto de cruz, pero mientras ese día llega, cada año hago uno distinto. El primer año con sobres, el segundo con cajitas y éste con rollos de papel montados como una cuadrícula con una escena navideña encima.

Con este proyecto de homedecor participo en el reto de noviembre de In the scrap de hacer un trabajo con una cuadrícula.


El proceso no ha sido difícil, pinté los rollos con pinturas acrílicas de Martha Stewart en los colores predominantes de las colecciones de Doodlebug.

Tapé uno de los lados con papel de seda y puse los números del 1 al 24. Por ahí sacará Flavia el regalito o dulce de cada día.

Encima con unos restos de papeles de Lawn Fawn y Doodlebug y unos diecuts de Doodlebug hice la escena navideña.

Os dejo con unas cuantas fotos del proceso con mi ayudante de lujo!




dilluns, 19 de juny del 2017

La nostra familia (nuestra familia)

Mis sobrinitas gemelas viven, literalmente, en la otra punta del mundo. El día 21 cumplieron un año. A mí me encanta mirar fotos suyas en cualquier momento.
Hace unos meses vi un tutorial de Eva Pizarro en Fiebre de scrapbook y ví clarísimo que era el detalle ideal para las gemelas.
Compré una colección maravillosa de cumpleaños, Fairy Tales de Doodlebug, unas fundas e imprimí unas fotos con la complicidad de los abuelos. Mi amiga Carol me dejó la Fuse y con unas estrellitas y unas lentejuelas me dispuse a montar el álbum. Y con el troquel de abecedario de La Pareja Creativa hice las palabras más importantes, el título y papá y mamá.
Ahora siempre nos tendrán a mano aunque no estemos al otro lado de la pantalla del ordenador. Qué ganas de ver la foto de sus manitas en el álbum....
Us estimo bessonetes!!!!!
La tieta Cristina!
pd. las fotos, como siempre, terribles, pero me pillaba el toro, tenía que ir a correos a enviarlo.

Participo en el reto de La Pareja Creativa Prohibido las tarjetas.













divendres, 2 de juny del 2017

Bullet Journal

Doncs sí, jo també hi he caigut! com no sóc gens d'agenda i el meu dia  a dia de la feina el controlo amb un aplicatiu informàtic, les agendes "normals" no em serveixen. Jo apunto coses del cap de setmana, hores del dentista o els metges i m'apunto activitats que m'interessen.
A més em començo a interessar pel lettering i tenia una llibreta rosa fúcsia regal de la meva amiga Carol sense donar-li ús. I un munt de cosetes que em porta el meu germà del Japó com aquest estoig de l'osset Rilakkuma i altres de papereria monísima!





El Bullet Journal em permet adaptar una llibreta als meus interessos. Resultat? jo faig una setmana per pàgina i a vegades em queda mig buida... i faig alguna cosa d'inspiració, tinc una wishlist de material scrapero, etc... a veure si segueixo. Us ho aniré explicant.



divendres, 14 d’abril del 2017

dijous, 13 d’abril del 2017

Contribució a El mejor reto del mundo

Fa temps que volia participar a El mejor reto del mundo. Una iniciativa solidària a benefici de Sant Joan de Déu que intenta que els nens ingressats puguin gaudir del dia de Sant Jordi. Recullen punts de llibre i postals. Els punts de llibre van directes als nens ingressats, les postals a la botigueta. Els beneficis de les postals van a la fundació.
Aquest any per fi he pogut participar a una crop organitzada amb aquest fi, reunir-nos per fer targes i punts de llibres. La va organitzar Aida del Club de Fimiki i es va fer a Scrapshu.
Jo vaig tenir la sort d'anar-hi amb la Núria, la Nunusite
Vaig fer dues postals i dos punts de llibres. Vaig fer servir els nous segells de Dunaon d'unicorns per les postals i uns de Sant Jordi de la desapareguda marca Tini Tam i unes roses d'un set de Gigi et moi.
Espero que us agradin!





I aquí amb la Núria a Scrapshu!



divendres, 3 de març del 2017

Mi primer intercambio de ATC

Cuando realicé mi primer ATC en la Gimcana scrapera de Navidad en Scrapshu me quedó un mal sabor de boca. Hice un churro y encima se lo llevó otra persona y a mi me tocó uno chulísimo. Tenía que resarcirme. Así que cuando Aida de El Club de Fimiki propuso un intercambio de ATCs con temática San Valentín me lo pensé. Tenía que quitarme la espinita. Y lo hice, me apunté!
Estoy muy contenta con el resultado. Cogí papel de acuarela y pinté el fondo con tinta Distress. Estampé la vespa que es de un set de Artemio dedicado a Italia (una de mis pasiones) y unos corazoncitos como si salieran del tubo de escape. Hice las salpicaduras con tinta negra en spray, le hice unas lineas como recuadro y... Quedaba sosísimo!!!!
Al final pedí asesoramiento a una de mis consejeras scraperas de cabecera Nunusite (lo sé, contar con ella de asesora es un lujazo). Ella me dió la clave. Pintar los corazones! Ahora sí que me gustaba. Y así es como realicé mis primeros ATCs de los que me he sentido orgullosa. ¿os gustan? Opinad en los comentarios, me encanta leeros.

dimecres, 11 de gener del 2017

Fi de festa

Fa un parell d'anys que amb unes amigues i les seves filles fem un berenar de Nadal. Aquest any la data que ens anava bé ha estat el 7 de gener, per tant s'ha convertit en la darrera activitat del Nadal aquest any.
Pel primer berenar vaig tenir la idea de fer un recordatori, però no vaig arribar a temps. Aquest any sí!
He fet un tag amb un arbre en un entorn nevat. Molt senzillet i m'ha permés fer servir retalls de paper que rondaven per casa. A la part del darrera una foto presa amb la instax i un banner que posava "Merienda Año Nuevo 2017" escrit amb la meva estimada Olivetti lettera 32 turquesa.
A les noies els va agradar molt i jo ja penso en què faré pel següent berenar...